Potrebno-
kore za rozen tortu jedno pakovanje,700ml mleka,10 kasika secera,200g prah secera,margarin,3 kese cremee-brulee,1 kisela pavlaka,200g bele cokolade,300g krem slaga belog,300ml mleka hladnog ili kisele vode,200g krem slaga za ukrasavanje,300g malina,6 vecih banana.
Skuvati na pari u mleku sa secerom cremee-brulee.U ohladjeno umutiti mikserom omeksali margarin sa prah secerom.Posebno umutiti krem slag te dodati u fil i na kraju umesati pavlaku i izrendati cokoladu.Fil jako dobro ohladiti pre filovanja.
Ja sam imala u pakovanju 8 korica.
Svaku koru mazati filom a na svaku drugu stavljati voce,jednom maline,drugi put banane.Znaci cetiri kore su samo sa filom a cetiri sa vocem i filom.Zavrsiti samo korom i odozgo ukrasiti slagom.Praviti dan ranije,da se korice dobro omeksaju.
kore za rozen tortu jedno pakovanje,700ml mleka,10 kasika secera,200g prah secera,margarin,3 kese cremee-brulee,1 kisela pavlaka,200g bele cokolade,300g krem slaga belog,300ml mleka hladnog ili kisele vode,200g krem slaga za ukrasavanje,300g malina,6 vecih banana.
Skuvati na pari u mleku sa secerom cremee-brulee.U ohladjeno umutiti mikserom omeksali margarin sa prah secerom.Posebno umutiti krem slag te dodati u fil i na kraju umesati pavlaku i izrendati cokoladu.Fil jako dobro ohladiti pre filovanja.
Ja sam imala u pakovanju 8 korica.
Svaku koru mazati filom a na svaku drugu stavljati voce,jednom maline,drugi put banane.Znaci cetiri kore su samo sa filom a cetiri sa vocem i filom.Zavrsiti samo korom i odozgo ukrasiti slagom.Praviti dan ranije,da se korice dobro omeksaju.
Нема коментара:
Постави коментар