Za dve kore-za dve kore-300g secera,400ml vode,4 kasike ulja,4 kasike
dzema,2 kasicice sode bikarbone,pola praska za pecivo,250g pecenih seckanih lesnika i 15 kasika
brasna.
Podeliti u dva dela i u zagrejanoj rerni na 200 stepeni u plehu sa papirom za pecenje ispeci dve kore.
Fil br 1-200posnog slaga umutiti sa kiselom vodom i u to dodati 300g mlevene posne plazme.
Fil br2-u pola litra sojinog mleka sa ukusom vanile skuvati dva pudinga od lesnika sa 7 kasika secera.U ohladjeno mikserom umutiti posni margarin sa 200g prah secera i na kraju dodati 200g pecenih mlevenih lesnika.
Filovati-kora-fil br 2-fil br1-kora-filbr2-i filom br 1 zavrsiti celu tortu a ukrasiti po zelji naprimer pecenim seckanim lesnicima.
Podeliti u dva dela i u zagrejanoj rerni na 200 stepeni u plehu sa papirom za pecenje ispeci dve kore.
Fil br 1-200posnog slaga umutiti sa kiselom vodom i u to dodati 300g mlevene posne plazme.
Fil br2-u pola litra sojinog mleka sa ukusom vanile skuvati dva pudinga od lesnika sa 7 kasika secera.U ohladjeno mikserom umutiti posni margarin sa 200g prah secera i na kraju dodati 200g pecenih mlevenih lesnika.
Filovati-kora-fil br 2-fil br1-kora-filbr2-i filom br 1 zavrsiti celu tortu a ukrasiti po zelji naprimer pecenim seckanim lesnicima.
Нема коментара:
Постави коментар