Potrebno-
500g taljatela,1 paprika zelena,1 sargarepa,2 mlada crna luka,1 tunjevina po zelji,so,kriska limuna,persun,malo maslinovog ulja.
Skuvati taljatele.Povrce iseci na trakice-zilijen i proprziti na malo maslinovog ulja dok ne omeksa,zaciniti.Na tanjir sipati taljatele,povrce,tunjevinu -obavezno sa uljem iz nje,posuti sitno seckanim persunom i pred sluzenje nacediti odozgo krisku limuna.
500g taljatela,1 paprika zelena,1 sargarepa,2 mlada crna luka,1 tunjevina po zelji,so,kriska limuna,persun,malo maslinovog ulja.
Skuvati taljatele.Povrce iseci na trakice-zilijen i proprziti na malo maslinovog ulja dok ne omeksa,zaciniti.Na tanjir sipati taljatele,povrce,tunjevinu -obavezno sa uljem iz nje,posuti sitno seckanim persunom i pred sluzenje nacediti odozgo krisku limuna.
Нема коментара:
Постави коментар