Potrebno-
1kg juneceg mesa na kocke,500g belog krompira,200ml belog vina,2 vece glavice crnog luka,1 sargarepa,1 paprika,malo belog luka,so,biber,lovor,persun,1 solja paradajz pirea,1 kasika brasna,1 kasika crvene aleve paprike.
Na ulju prodinstati luk,te dodati meso,naliti vodom i vinom i dinstati na tihoj vatri dok se meso dobro ne ukrcka.Dodati zacine,paradajz,sargarepu,papriku i krompir na kocke.Ako treba naliti jos vodom i poklopiti.Pred sam kraj,kada sva tecnos ispari, dodati persun i zavrsiti belom zaprskom od brasna i aleve.Divan miris i ukus.
1kg juneceg mesa na kocke,500g belog krompira,200ml belog vina,2 vece glavice crnog luka,1 sargarepa,1 paprika,malo belog luka,so,biber,lovor,persun,1 solja paradajz pirea,1 kasika brasna,1 kasika crvene aleve paprike.
Na ulju prodinstati luk,te dodati meso,naliti vodom i vinom i dinstati na tihoj vatri dok se meso dobro ne ukrcka.Dodati zacine,paradajz,sargarepu,papriku i krompir na kocke.Ako treba naliti jos vodom i poklopiti.Pred sam kraj,kada sva tecnos ispari, dodati persun i zavrsiti belom zaprskom od brasna i aleve.Divan miris i ukus.
Нема коментара:
Постави коментар