Potrebno-
Svi moguci ostatci suhomesnatog sto se u trenutku mogu naci u frizideru-ovaj put-150g sunke,150g budimske kobasice,100g slanine,1 pavlaka,1 zumance,200g kackavalja,srednje pakovanje kecapa i origano.A za testo-
Zagrejati rernu na 200 stepeni,peci pizzu oko 10-tak min i pred kraj odozgo narendati kackavalj,vratiti pola minuta u rernu da se to sve fino rastopi.Sluziti vrucu.
Svi moguci ostatci suhomesnatog sto se u trenutku mogu naci u frizideru-ovaj put-150g sunke,150g budimske kobasice,100g slanine,1 pavlaka,1 zumance,200g kackavalja,srednje pakovanje kecapa i origano.A za testo-
- 20 g svezeg kvasca
- 2-3 kasicice tople vode da se razmuti kvasac
- 1 kasicica secera
- 3oog brasna
- 1 kasicica soli
- 2-3 kasicice maslinovog ulja
- oko 200 ml tople vode
Zagrejati rernu na 200 stepeni,peci pizzu oko 10-tak min i pred kraj odozgo narendati kackavalj,vratiti pola minuta u rernu da se to sve fino rastopi.Sluziti vrucu.
Нема коментара:
Постави коментар