Potrebno-
-
Voće kuvati sa vodom i šećerom oko 10 min. Jedan želatin ostaviti da nabubri 10 min. u 4 kasike hladne vode, istopiti ga ( nikako da provri) i dodati u voće koje ste skinuli sa vatre. Ostaviti da se prohladi.
-
Umutiti slatku pavlaku i dodati krem fix. U tu smesu zatim dodajte sir, vanilin šećer i šećer u prahu. Želatin ostavite da nabubri 10 min. Zatim ga zagrejte tek toliko da se istopi (nikako da provri). Pomešati ga sa malo ove bele smese, a zatim dodati u beli fil i još jednom sve izmiksati. Beli fil utisnite u kalup preko plazme. Pazite da popunite ivice sa strane, kako vam ne bi ostale rupice kada skinete kalup.
-
Kada se crveni fil ohladio, rasporedite ga lagano preko belog fila.
-
Ostaviti u frizuder da odstoji 6 do 8 sati u kalupu pre sluzenja.
Нема коментара:
Постави коментар