Potrebno-
900g posnog keksa,500g posnog slaga,kisela voda,pola litra sojinog mleka,200g posnog margarina,150g kokosovog brasna,200g prah secera,2 pudinga od vanile,6 kasika secera,50g kokosa za ukrasavanje,200g posne cokolade za ukrasavanje.
Umutiti slag sa kiselom vodom pa u njega dodati mleveni keks.Podeliti na dva dela i oblikovati dve kore.U odgovarajucoj posudi na pari skuvati u sojinom mleku puding sa 6 kasika secera.U ohladjeno umutiti margarin i prah secer i kokos.Cokoladu rastopiti sa malo ulja na pari.
Na tacnu staviti koru,pola fila ,pa opet koru i preko i okolo namazati ostatak fila.Sa strane posuti kokos,odozgo cokoladu i po zelji obod ukrasiti slagom.
900g posnog keksa,500g posnog slaga,kisela voda,pola litra sojinog mleka,200g posnog margarina,150g kokosovog brasna,200g prah secera,2 pudinga od vanile,6 kasika secera,50g kokosa za ukrasavanje,200g posne cokolade za ukrasavanje.
Umutiti slag sa kiselom vodom pa u njega dodati mleveni keks.Podeliti na dva dela i oblikovati dve kore.U odgovarajucoj posudi na pari skuvati u sojinom mleku puding sa 6 kasika secera.U ohladjeno umutiti margarin i prah secer i kokos.Cokoladu rastopiti sa malo ulja na pari.
Na tacnu staviti koru,pola fila ,pa opet koru i preko i okolo namazati ostatak fila.Sa strane posuti kokos,odozgo cokoladu i po zelji obod ukrasiti slagom.
Нема коментара:
Постави коментар