Potrebno:
1 pakovanje posnih medenih korica(zdrava hrana)
3 pudinga od vanile
750ml sojinog mleka ukus vanila(dugotrajno)
15 kasika secera
1 burbon vanilin secer
500ml biljne slatke pavlake(Hole)
150g mlevene posne plazme
125g posnog margarina
Odvojiti 200ml hladnog mleka,razmutiti puding.
U serpi na pari sipati ostatak mleka,secer,kad prokuva dodati razmucen puding i mleko.Skuvati puding uobicajeno.Ostaviti da se ohladi.Preko staviti prozirnu foliju da se ne uhvati korica.
Izraditi margarin i vanilin secer,dodati hladan puding.Ostaviti fil da se rashladi .
U odgovarajucoj posudi umutiti biljnu pavlaku.
odvojiti polovinu.U drugu polovinu umesati mlevenu plazmu.Oba fila dobro rashladiti,te filovati tortu.
Tortu filovati:kora,zuti fil,fil sa plazmom i zavrsiti slatkom pavlakom.
Tortu obavezno praviti jedan dan pre sluzenja da bi se korice lepo otpustile,postale meke,da bi se ukusi lepo spojili.
Нема коментара:
Постави коментар