Претражи овај блог

Пратиоци

понедељак, 9. јануар 2012.

Beli andjeo torta

Potrebno je:1 pakovanje vecih rozen kora,1,5 l mleka,200g pudinga od vanile(5 kesica),18 kasika secera,250g margarina,300g bele milke cokolade,250 g krem slaga od vanile,5 soljica kisele vode i slag za dekoraciju.Napraviti dva fila.prvi skuvati na pari od:1,5 l mleka,200g pudinga od vanile(5 kesica),18 kasika secera,250g margarina,300g bele milke cokolade.
Drugi fil:umutiti 250 g krem slaga od vanile sa oko 5 soljica kisele vode da ne bude retko.
Tortu slagati na tacnu redom:kora,prvi fil,kora,drugi fil i tako dok se kore ne potrose a odozgo zadnji koru sa filom ukrasiti preko slagom po zelji.Dobro ohladiti pre secenja.Torta je najbolja ako se pravi danas za sutra jer tada kore smeksaju koliko treba i lepo se sece.

1 коментар:

Ceca је рекао...

Posto sam je pravila za Bozic,uradila sam malu dekoraciju od ratluka prikladnu prazniku