Potrebno za okruglu tortu 26cm:
4 pakovanja piskota
malo mleka za namakanje piskota
600g slaga
mleko za slag po upustvu sa slaga
4 kisele pavlake kravica 2,8mm
150g prah secer
600g malina
*dekoracija ove torte
mahovina po receptu sa ovog bloga
patkice sam rucno pravila od fondana par dana ranije
Umutiti slag. Ja sam ostavila pet kasika sa strane da zavrsim tortu odozgo. U ostatak umesala pavlaku sa secerom. Redjati namocene piskote samo sa jedne strane na dno obruca, a okolo bez namakanja. Staviti cetvrtinu fila, polovinu voca, preko opet fol, pa namocene piskote i ponoviti proces. Zavrsiti slagom bez pavlake i ukrasiti po zelji. Dobro ohladiti pre secenja.
Ovo je bila moja rodjendanska #48 a ukrasena da se svidi mojoj unuci😁 🪿🪿🪿
Нема коментара:
Постави коментар