Potrebno>
5 junecih vecih snicli,tanko secenih
1 glavica crnog luka
1 beli luk
1 veca sargarepa
malo maslinovog ulja
100 ml pavlake za kuvanje
1 kasicica senfa
so
biber
po zelji kari,kurkuma,suvi zacini...
Na maslinovom ulju prodinstati sitno seceni crni luk,beli luk i sargarepu.Dodati snicle preko povrca.Uz nalivanje po malo vode dinstati snicle dok ne postanu skroz meke.Dodati zacine po zelji,na kraju jednu kasicicu senfa i pavlaku za kuvanje i sve fino ukrckati.
Kao prilog ja sam dodala kuvani pirinac sa zacinima.
5 junecih vecih snicli,tanko secenih
1 glavica crnog luka
1 beli luk
1 veca sargarepa
malo maslinovog ulja
100 ml pavlake za kuvanje
1 kasicica senfa
so
biber
po zelji kari,kurkuma,suvi zacini...
Na maslinovom ulju prodinstati sitno seceni crni luk,beli luk i sargarepu.Dodati snicle preko povrca.Uz nalivanje po malo vode dinstati snicle dok ne postanu skroz meke.Dodati zacine po zelji,na kraju jednu kasicicu senfa i pavlaku za kuvanje i sve fino ukrckati.
Kao prilog ja sam dodala kuvani pirinac sa zacinima.
Нема коментара:
Постави коментар