Претражи овај блог

Читаоци

недеља, 07. октобар 2012.

Pizza a`la Radovic

Potrebno-
Svi moguci ostatci suhomesnatog sto se u trenutku mogu naci u frizideru-ovaj put-150g sunke,150g budimske kobasice,100g slanine,1 pavlaka,1 zumance,200g kackavalja,srednje pakovanje kecapa i origano.A za testo-
  •  20 g svezeg kvasca
  •  2-3 kasicice tople vode da se razmuti kvasac
  •  1 kasicica secera
  •  3oog brasna
  •  1 kasicica soli
  •  2-3 kasicice maslinovog ulja
  •  oko 200 ml tople vode
Zamesiti testo,ostaviti da dobro nadodje pa ga oklagijom razvuci u krug.Okruglu tepsiju pouljiti,staviti testo.Premazati ivice zumancetom,pa onda celo testo kecapom,pa pavlakom i odozgo sve ostale sastojke ,osim kackavalja,i na kraju origano.Naravno po zelji dodati naprimer masline,rukolu ili sta vec volite

Zagrejati rernu na 200 stepeni,peci pizzu oko 10-tak min i pred kraj odozgo narendati kackavalj,vratiti pola minuta u rernu da se to sve fino rastopi.Sluziti vrucu.


Нема коментара: