Претражи овај блог

Читаоци

понедељак, 23. септембар 2013.

Peceni oslic na povrcu

Potrebno-
1kg oslica bez glave,2-3 manja paradajza,500g belog krompira,1 veca sargarepa,200g barene blitve,1 veca glavica crnog luka,2-3 paprike,2 cena belog luka,zacin,biber,so,100ml ulja,persun,malo ruzmarina.
Povrce iseci na kockice,dodati vegetu,biber so,100ml ulja,pa,sipati u pouljenu vatrostalnu posudu.Rernu zagrejati na 200 stepeni.Za to vreme odledjenog oslica iseci na parcad i dobro uvaljati u so i vegetu po ukusu.Preko povrca poredjati ribu,zaseci svako parce odozgo. Preko vatrostalne posude staviti foliju i peci 30 min.Posle 30 min ,skinuti foliju i zapeci jos 10-15 min zavisno od rerne.
Na kraju dodati ruzmarina i persuna da to sve fino zamirise.


Нема коментара: